Rolser

Rolser boodschappen trolley’s staat voor: 

Opnieuw uitvinden. Groeien. Evolueren. Bereiken van de doelstelling en eenmaal bereikt weer opnieuw te beginnen om het nog beter te willen doen.

Dat is de filosofie die ons drijft op ROLSER: constante innovatie, het streven naar producten die groeien en evolueren op het ritme van ons huidige levensbehoefte. 

Creativiteit en uitvoerbaarheid markeren de lijn van ons werk, met de nieuwste generatie industriële vormgeving, evenals de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid opgenomen.

In onze fabriek met meer dan 21.000m2 van de belangrijkste productie-fabriek gelegen in Pedreguer ontwikkelen we een duurzaam beleid dat maakt ons een leider in resource optimalisatie. Ook onze structuur stelt ons in staat om onze productie-lijnen aan te passen op basis van elke klanten behoefte, met absolute flexibele capaciteit zaken aan te passen en te beantwoorden aan de vraag van onze klanten.

Uiteindelijk, en na 40 jaar ervaring steeds weer te innoveren en ons zelf te verbeteren met de focus op functionaliteit en efficiëntie.